11 причини да изберем бойлери 7-15 литра Елдом за мивка

11 причини да изберем бойлери 7-15 литра Елдом за мивка

Всичко, от което се нуждае една кухня е… топла вода. Представяме Ви бойлери 5-15 литра Елдом. Удобството на топлата вода, вече е възможно!

5-15 бойлер Елдом мивка

11 причини да изберем бойлери 7-15 литра Елдом:

 1. Моделите Елдом са предназначени за монтаж в кухненски помещения, както и в помещения без налична инсталация за топла вода. Монтират се в точката на използване;
 2. Енергоспестяващи – минимални топлинни загуби, благодарение на перфектна топлоизолация от плътен ЕКО пенополиуретан;
 3. Дълъг живот – иновативна формула износоустойчив циркониев емайл и антикорозионна катодна защита. Бойлерът трябва да работи дълго време безпроблемно.  Разбира се, не е задължително да работи безотказно само в рамките на гаранционния срок.
 4. Сигурни –  с надеждна шест степенна защита. Едва ли сме се замисляли, че бойлерът е електрически уред, който работи под високо налягане. Това изисква по-отговорно отношение при избора на бойлер и неговата експлоатация. Сигурният бойлер трябва да притежава всякакъв род защити: от превишено налягане, от прегряване, от корозия, от натрупване на варовик, от протичане, от утечки на ток, от отклонения в напрежението на ел. ток. Бойлери 5-15 литра Елдом Ви осигуряват всичко това.
 5. Лесен и бърз монтаж –  уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж;
 6. Комплектовките са включени в цената на уреда;
 7. Комбиниран метален вентил – съвместява функциите на балансен, възвратен и диференциален клапан;
 8. Външен терморегулатор – задаване на температурата на загряване на водата;
 9. Светещ ключ;
 10. Възможност за поставяне на аноден тестер за следене състоянието на магнезиевия анод;
 11. Модерен елегантен дизайн.

Бойлери 7-15 литра Елдом са с клас на енергийна ефективност B. Моделите са комплектовани със съответния етикет за енергийна ефективност, който ще Ви позволи да получите нужната информация и да изберете своя продукт на база енергоспестяване.

Не се колебайте кой е правилният избор, когато се нуждаете от топла вода в помещения без налична инсталация.