НОВИ КОНВЕКТОРИ С ИНТЕЛИГЕНТНО ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ

Стенни конвектори

А Вие с какво се отоплявате през зимата?

 

Начинът, по който избираме да се отопляваме има влияние върху нас всеки ден. Всеки иска да си осигури комфорт и топлина, но също така удобство и естетически издържан вид на уреда. Избирайки конвектори пред централо отопление, получаваме по-голям контрол над температурата във всяко едно помещение в дома си. Чрез методър на естествената или още свободна конвекция въздухът в помещението се нагрява равномерно без да е необходим шумен вентилатор, който да изсушава въздуха.

Бихме искали да Ви представим новите стенни конвектори с удобно и лесно за ползване електронно управление от ЕЛДОМ. Продължавайки с иновационната си политика, през 2018-та година компанията предлага една серия по-икономични и енергоспестяващи конвектори, запазвайки качеството и комфорт, с които са известни уредите произведени от ЕЛДОМ. С цели 38% енергийна ефективност, тези стенни конвектори напълно отговарят на изискванията, заложени в последните европейски директиви.

Стенен конвектор
Стенен конвектор с електронно управление

С изключителния си SLIM дизайн, нашите конвектори продължават да бъдат най тънките и елегантни, произвеждани в България – само 59мм. Каним Ви да се запознаете с големия брой удобни и напълно нови функции на конвекторите, с които ние се грижим за Вашето удобство. Те са достъпни чрез елегантния и цветен 1.8″ TFT дисплей с висока резолюция и неговите четири многофункционални бутона. Той не само гарантира безопасната работа на уреда, но и позволява прецизното програмиране на неговата работа във времето. Чрез него можете да следите изразходваната от уреда електроенергия за последните седем дни. Също така се съхранява информация за средната стайна температура по часове от последните четири дни.

Предвиденото моделно разнообразие може да разгледате веднага на нашия уебсайт.

Всички стенни конвектори ЕЛДОМ се предлагат със 7 години пълна гаранция и са изцяло произведени в България при стриктен контрол на качеството! Вече работим и по интегрирането на функцията за управление на конвекторите чрез Wi-Fi и скоро ще бъдат на пазара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *