Тийм билдинг – Елдоминвест ООД

Тийм билдинг - Елдоминвест ООД

В края на месец октомври Елдоминвест ООД организира тийм билдинг за своите служители. Мениджъри и аналитични специалисти от фирмата спортуваха, забавляваха се и обмениха идеи с ръководството по отношение на разработването на нови, иновативни продукти. Целодневната програма на провелия се тийм билдинг позволи на участниците да повишат комуникацията помежду си.

Изграждането на силен фирмен екип е едно от основните предизвикателства за всеки бизнес. Добрата съвместна работа е изключително важна за продуктивността и бъдещото развитие на фирмата, както и съхраняване на нейната идентичност. Управителите на Елдоминвест ООД знаят кои са етапите на формирането на екип и различните фактори, които могат да повлияят на неговата ефективност. По време на провелите се дискусии с тема „Генериране на идеи за нови и оптимизиране на съществуващи продукти”, те се придържаха към думите на Джордж Патън, а именно – „Не казвайте на хората как да вършат нещо; кажете им какво да направят и ги оставете да ви изненадат с резултатите“.

Екипът на Елдоминвест бе гостоприемно приет от вилно селище „Пирин”, СОК Камчия ЕАД. Комплексът е на около 25 километра от Варна, на брега на Черно море и в непосредствена близост до уникалния природен резерват „Камчия“.