5 причини да ползвате онлайн магазина ни

5 причини да ползвате онлайн магазина ни

Живеем в дигитални времена и все по-често технологиите ни позволяват да пестим време и пари. Това бе и причината да ИМАМЕ свой онлайн магазин, който да улеснява нашите клиенти. Има поне 5 причини да се доверите на електронната търговия и да купите следващия си продукт на Елдом директно през Интернет.

Купи онлайн с 5% отстъпка

1. Цената – винаги онлайн продуктите струват по-евтино, отколкото във физическите магазини. И ние не правим изключение от това правило. Допълнителен бонус е, че при всяка следваща поръчка получавате допълнително 3% отстъпка.

2. Времето – за повечето заети хора спестеното време чрез онлайн покупката е дори по-ценно от самата отстъпка.

3. Доставката – предлагаме евтина доставка до всяка точка на България.

4. Гаранцията – има стоки, които купени в Интернет притесняват малко или много потребителя. Дали ще получи това, което смята че си е поръчал. В нашия случай няма такъв проблем – спецификата на продуктите ни позволява на всеки клиент да бъде абсолютно спокоен, че получава това, което очаква. Разбира се гаранцията и сервизната ни мрежа също дават сигурност.

5. Начините за разплащане – наложен платеж или с карта. Както Ви е по-удобно. Някой специалисти твърдят, че сделките с наложен платеж не са точно електронна търговия, а електронна поръчка. Това са подробности – важното е да се пести време и потребителя да е доволен. Далеч сме от мисълта, че електронната търговия ще замести физическата. Поне не и в близко бъдеще. Но със сигурност ще я улесни.