Елдоминвест ООД бе отличен с грамота в категория „Инвестиция в иновативен бизнес”

Елдоминвест ООД бе отличен с грамота в категория „Инвестиция в иновативен бизнес”

Наградите “Инвеститор на годината” бяха раздадени за десета поредна година на тържествена церемония в зала „Роял“ на София Хотел Балкан. На събитието присъстваха над 250 представители на политическия и бизнес елит на страната, на международните финансови институции у нас, на смесени търговско-индустриални камари, на работодателски организации.

След обективната оценка на авторитетното жури до финала бяха допуснати 17 компании.

ЕЛДОМИНВЕСТ ООД бе отличен с второ място в категория „Инвестиция в иновативен бизнес”. Призът бе връчен от вицепремиера и Министъра на образованието и науката Меглена Кунева, лично на Управителя на ЕЛДОМИНВЕСТ, инж. Йонка Велковска-Георгиева.

[thumbnail target=“_blank“ alt=“Инвестиция в иновативен бизнес“ src=“http://blog.eldominvest.com/wp-content/uploads/2016/02/Инвестиция-в-иновативен-бизнес.jpg“]

През 2015-та година компанията откри модерна линия за производство на енергоспестяващи бойлери с вместимост от 30 до 2000 литра. С тази инвестиция, компанията изпълни поредната фаза от дългосрочната си програма за технологична модернизация. Номинацията в категория „Инвестиция в иновативен бизнес” доказва, както успешното реализиране на проект от подобен мащаб, така и темповете на развитие на ЕЛДОМИНВЕСТ.

[thumbnail target=“_blank“ alt=“Елдоминвест ООД – производствен район две“ src=“http://blog.eldominvest.com/wp-content/uploads/2016/02/IMG_6149.jpg“]

Реализирайки този проект, ЕЛДОМ не само въведе иновации в производствените процеси, но откри нови работни места и допринесе за икономическия растеж в областта.

За своята 29 годишна история, ЕЛДОМИНВЕСТ ООД утвърди позициите си като лидер в областта на отоплението и възобновяемите източници на енергия. Продуктите на компанията съчетават в себе си основните принципи за високо качество – иновативност, енергийна ефективност и дълъг експлоатационен живот.

„Добрата компания предлага отлични продукти и услуги, а великата компания прави всичко това и се стреми да направи света едно по-добро място.“ William Ford Jr., Chairman, Ford Motor Co.